Banner Image
basket waiting

Bélyegzőrendelés 4 egyszerű lépésben

 
 

Rendelés kategóriák alapján

A legkedveltebb termékek - Kérheti expressz is!

4 soros Trodat Printy P2 4911 bélyegző

Trodat bélyegző nagyon kedvező áron
Ha a bélyegző ára a legfontosabb, ezt válassza. Nem fog benne csalódni. Azért olcsó, mert csak kék házzal kapható. Ez a Trodat Skodája: megbízhatóan teszi a dolgát. Semmilyen kompromisszumot nem kell kötnie. 4 sor fér el rajta
Ár: Ft 7 270,00 áfával
Tovább

Pocket Printy 9511

Bárhol, bármikor kéznél az új Trodat zsebbélyegző
Az új Trodat zsebbélyegző lélegzetelállítóan jól néz ki, megbízhatóbb, mint valaha, rengeteg színben választható, a festékpárna cserélhető. És mindenhol elfér - egy ingzsebben is. Önnek van már?
Ár: Ft 8 270,00 áfával
Tovább

5 soros 4912 Printy + 9412 zsebbélyegző

Ez a jobb ajánlat! 5 soros irodai bélyegző + 9412 zsebbélyegző
Egy az irodába, egy a zsebbe, hogy kéznél legyen, ha tárgyalni, szerződést kötni vagy a bankba megy! Vásároljon egy 5 soros bélyegzőt, és vigye el az irodai bélyegző mellé a zsebbélyegzőt csak 6470.- forintért! Rendelje meg a 2 bélyegzőt egy csomagban!
Lenyomatméret:
47 x 18 mm, max. 5 sor
Ár: Ft 16 540,00 áfával
Tovább

Cégtábla 180 x 130 mm - Ha már kötelező, rendelje meg egyszerűen!

Cégtábla kipipálva! (Tudta, hogy kötelező?)
Ha már kötelező cégtáblával megjelölnie a vállalkozása székhelyét , válasszon szép és egyszerű megoldást! Intézze el 2 perc alatt, a bélyegzővel együtt!
Ár: Ft 8 670,00 áfával
Tovább

Szállítási információk

  Házhozszállítás Expressz - helyben azonnal, Bp-re 2 órán belül Ha nem kér kiszállítást...  

HázhozszállításÖn 2450.- forintot fizet a szállításért, ha az ország bármely pontjára 1 munkanapos határidővel kéri a bélyegzőt. Ez kb. 5 villamosjegy és egy kávé ára. A 14:00 óráig leadott megrendeléseket az ország bármely pontjára 1 munkanap alatt szállítjuk.

Ha Expressz kiszállítást kér aznapra (csak Budapesten lehetséges, csak munkaidőben, 12:00 óráig leadott megrendelési határidővel) 5500,- Ft a soron kívüli kiszállítás.

Expressz szállításHa expressz kiszállítást kér, Budapesten, munkaidőben, még aznap 16:00 óráig házhoz szállítjuk a bélyegzőt, vagy ha érte jön, megvárhatja. Ha nálunk veszi át, a gyártás és a teljes ügyintézés (számlaírással együtt) kb. 15-30 perc.
Ha személyesen jön a bélyegzőért, NINCS EXPRESSZ FELÁR!
Ha 1 munkanapos kiszállítást kér, a futár díja 2450,- Ft, expressz szállítás esetén 5500,- Ft.
FIGYELEM!
Expressz gyártás csak munkaidőben! A munkanapon 12:00 óráig leadott expressz megrendelések aznapi megérkezését garantáljuk. A 12:00 óra után leadott és a reggel 10:00 órai nyitás előtt leadott expressz megrendeléseket a következő munkanap 16:00 óráig szállítjuk.

Bolti átvételNem szállítunk drágán - az Ön ideje szerintem többet ér, mint 5 villamosjegy és egy kávé ára -, de lehet, hogy Ön jobban szeretné személyesen átvenni a bélyegzőt.

Akár azért, mert a közelből jön, akár azért, mert szeretné megnézni, mielőtt megrendeli. Ezt bemutatótermünkben található Ügyfélszolgálatunkon meg is teheti.

Várjuk Önt munkaidőben!

(H-P: 10-16 óra között)


Térkép megnyitása >>>

 

Így szállítunk - KÉREM, OLVASSA EL MEGRENDELÉS ELŐTT!

Kedves Megrendelőnk!

A munkanapon 14:00 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanapon szállítjuk házhoz. 

Módosítottuk az expressz kiszállítás határidejét – így is nagyon gyors, de figyelembe kell vennünk a futárok megváltozott kapacitását. Az expressz kiszállítás határideje eddig 2 órán belül történt. Mostantól visszavonásig az expressz szállítás határideje aznapi kiszállításra módosul. Aznapi szállításra csak a 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket tudjuk vállalni.
 

Újra van lehetőség a személyes átvételre irodánkban. Gyorsabban, kevesebb várakozással - gyakorlatilag várakozás nélkül - kaphatja meg a terméket, ha először elküldi a megrendelést, majd a telefonon vagy válasz e-mailben kapott instrukciók alapján az előre egyeztetett, igen rövid határidőn belül jön el érte.

Változtatunk a nyitvatartási renden. Eddig 9 órától voltunk az irodában. Ezt módosítjuk: 10 órától 16 óráig vagyunk az irodában. Online továbbra is 0-24 órában fogadjuk a megrendeléseket, e-maileket, de telefonon csak 10-16 óráig tudunk kommunikálni.

Minden megrendelést teljesítünk. Az utolsó bélyegzőig!